Activiteiten

Wij geven graag wat meer informatie over de activiteiten die wij organiseren, ondersteunen en waar onze aandacht naar uitgaat.

High5

Sport en bewegen is niet alleen hartstikke leuk om te doen, maar is ook heel gezond voor je lijf. Je kunt het samen doen met je vriendjes en vriendinnetjes buiten op straat, op het voetbalveldje of speelterrein bij jou in de buurt. Maar je kunt ook sporten bij een sportvereniging of een sportschool. Veel kinderen zijn lid van een sportclub,… jij misschien ook wel? Maar het kan ook zijn dat je nog geen leuke sport hebt gevonden. Dit is de kans om daar iets aan te doen! Doe mee met de High5 en ga op zoek naar een sport die bij jou past!

 

Wat is High 5?

Dit najaar kun je weer meedoen met de High 5. Dit zijn korte sportcursussen van 4 lessen waarbij je kennis kunt maken met een sport die je altijd al wilde uitproberen. Dit is een mooie gelegenheid om je sportkeuze te maken! De lessen worden na schooltijd gegeven. Een aantal sportverenigingen uit Baarn organiseren een kennismakingscursus waar jij samen met andere ‘nieuwelingen’, of misschien wel met andere vrienden aan mee kunt doen. Wil je meedoen? Meld je aan via de website. 

Fit in 90 dagen

Steeds meer scholen in Baarn worden fit! Guido des Bres, Gaspard de Coligny en Montini Jenaplan school zetten duurzaam in op gezondheid door haar leerlingen in vorm te houden!

De leerlingen en leerkrachten van deze scholen zijn intensief aan de slag gegaan met "Fit in 90 dagen". Tijdens "Fit in 90 dagen" leren de leerlingen meer over sport en gezondheid. 

Wilt u meer weten over dit sportieve en creatieve project? Neem dan contact op met de Fitcoach in de Gemeente Baarn: Irene de Jong via info@fitprogramma.nl of bezoek onze website op www.fitprogramma.nl 

 

 

Kids on Tour

Het is elk jaar weer een feest! in de laatste week van de basisschool vakantie is het altijd tijd voor Kids on Tour! 

Een week lang vermaken kinderen uit Baarn en omstreken zich met een Bossportdag, Huttenbouwen, SurvivalRun en Sporten en Zwemmen. Voor kinderen tussen de 6-12 jaar. 5 dagen lang lekker buiten spelen, knutselen, bouwen, zwemmen, sporten en leuke andere kinderen ontmoeten.

Op de facebookpagina Kids on Tour Baarn kan je alles volgen. 

 

 

Gezonde sportkantines

Afgelopen jaren zijn wij ook aan de slag gegaan met het gezonde sportkantine project. De kantines van o.a. de Trits, SV Baarn, De Wheely's, BAV zijn gezonder geworden.

 

Lees hieronder het artikel wat in de Sport, Bestuur en Management van Aug. 2015 stond: De Gezonde Sportkantine van SV Baarn

 

 

Projecten van eerder: 

 

-Gezonde sportkantines

SV Baarn

De Trits

 

-Ondersteuning buitenspeeldagen

 

-Survivalrun

 

-Kinderkoken en kerstlunch Oosterhei

 

-Fit in 90 dagen + FitGaaf!

 

-Gezond ontbijt voor jonge lopers Estafette Bevrijdingsloop

 

-Winterspelen de Trits: gezonde lunchpakketten

 

-Motorische screening basisschoolkinderen